Ugens gode cykeltilbud

Som faste læsere ved, deler vi hver uge gode tilbud på cykler, vi har fundet rundt omkring på nettet. Så hvis du også er på udkig efter en billig cykel, skal du huske at kigge med her.

Speed Pedelec sat ned med 13.000,- kroner

Første gode tilbud er en speed pedelec. Altså en af de her cykler der nærmest er en elektrisk knallert og kan køre 45 kilometer i timen. Speed pedelecs er især praktiske når en almindelig cykel tager for lang tid, men du stadig vil undgå myldretidstrafikken i bil. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der gælder særlige regler for speed pedelecs.

Forhandleren er Cykelpartner som leverer gratis og giver et helt års returret. De har også flere fysiske butikker rundt omkring i landet og får topkarakter hos Trustpilot.

Se tilbuddet og læs mere om cyklen

Lækker begynder mountainbike sat ned med 33%

Næste tilbud er til dig der har overvejet at give dig i kast med at køre mountainbike. En tur i skoven på en mountainbike er både sjovt, giver god motion og flotte naturoplevelser. Cyklen er med hydrauliske skivebremser og 18 gear.

Tilbuddet er fundet hos Cykelexperten der også tilbyder 365 dages returret og får topkarakter på Trustpilot. Jeg har selv købt flere cykler hos dem, og er aldrig blevet skuffet.

Se tilbuddet og læs mere om cyklen

Kildemoes El-damcykel sat ned med 5.000 kroner

Sidste tilbud i denne omgang er også fra Cykelexperten og er en damecykel med el-motor og 7 gear. Batteriet er kraftigt på 11,6 Ah så du kan komme rigtig langt på en opladning. Cyklen har centermotor, som ubetinget er den bedste løsning til en elcykel.

En elcykel er guld værd til daglig transport hvis du ikke er fan af modvind og gerne vil hurtigt frem uden at blive svedig og forpustet, så jeg vil varmt anbefale dette tilbud.

Se tilbuddet og læs mere om cyklen