Privacy Policy

Når du opretter en profil og/eller benytter hjemmesiden bycyklen.dk, indsamler og behandler Bikeshare – som både databehandler og dataansvarlig – oplysninger om dig og din brug af Bycyklen.

I det følgende kan du se, hvilke personoplysninger Bikeshare indsamler, hvad de bruger oplysningerne til, hvor længe de beholder oplysningerne, og om Bikeshare deler oplysningerne med andre.

Hvilke personoplysninger indsamler Bikeshare?
Bikeshare indsamler blandt andet dit navn, din e-mailadresse, din adresse, og andre informationer i forbindelse med oprettelse af din konto eller brug af Bycyklen.

Hvad bruger Bikeshare dine personoplysninger til?
Bikeshare anvender dine personoplysninger til at behandle din ordre, behandle reklamationer, sende nyhedsbreve og kontakte dig, hvis du har bedt om det. Derudover anvender de oplysningerne til at forbedre deres service, herunder til statistikformål.

Når du opretter en Bycykelkonto, accepterer du samtidig at modtage målrettet information fra Bikeshare om service- og trafikinformation. Du giver desuden samtykke til at bycyklen.dk/Bycyklen/Bikeshare må benytte købsdata fra leje af cykler til at give dig personlig vejledning om leje af Bycykler og fordele ved brug af løsningen. Data om dine køb anvendes ikke til andre formål, til samarbejdspartnere eller andet.

Videregiver Bikeshare dine personoplysninger til andre?
Bikeshare vil i visse tilfælde videregive de personoplysninger, du afgiver. Videregivelsen vil ske i det omfang, og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, brugerne anmoder om, f.eks. i forbindelse med samarbejde og koordinering med Bikeshare samarbejdspartnere, som kræver, at Bikeshare benytter brugernes oplysninger.

Dine personoplysninger kan fx blive videregivet til:

  • leverandører Bikeshare samarbejder med for at støtte Bikeshares virksomhed (fx leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller
  • i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på bycyklen.dk eller
  • hvis det er påkrævet ifølge lovgivning eller en domstolsafgørelse.

I takt med at Bikeshares virksomhed vokser, kan det ske, at Bikeshare sælger og køber firmaer eller aktiver. Personoplysninger, som er indsamlet med henvisning til denne persondatapolitik, vil i så fald blive overleveret til dem, som opkøber Bikeshare eller aktiver, der tilhører Bikeshare, eller til firmaer, Bikeshare evt. vil opkøbe.

I hvor lang tid gemmes Brugerens oplysninger?
Bikeshare gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, du har bedt om eller så længe, det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning. Herefter slettes dine oplysninger.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger benytter Bikeshare?
Bikeshare benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang fra uautoriserede personer. Bikeshares sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret i takt med den teknologiske udvikling.

Hvilke rettigheder har brugerens efter persondataloven?
Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du kan anmode Bikeshare om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du kan også selv rette i din personlige profil på bycyklen.dk. Du har samtidig ret til at anmode om, at dine personoplysninger ikke anvendes eller overføres til tredjemand til kommercielle eller statistiske formål.

Hvis du er utilfreds med Bikeshares behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet.

Kan Bikeshare ændre persondatapolitikken?
Bikeshare har ret til når som helst at ændre denne politik. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Du kan se, der er sket ændringer, hvis datoen nederst på siden er ændret siden sidste gang, du besøgte siden. Ved fortsat at anvende/besøge hjemmesiden accepterer du disse ændringer.