CykelDK
Engelsk Dansk

Returner cyklen

Du kan aflevere cyklen til hvilken som helst af vores ladestationer. På cyklens skærm kan du se de nærmeste ladestationer, hvis du vælger ’Aflever cykel’ i hovedmenuen. Hvis du gerne vil bruge den indbyggede navigation til at finde vej, vælger du den ønskede station fra listen, og følger instruktionerne på skærmen.

Når du afleverer cyklen, skal du sikre, at den står korrekt i ladestanderen. Hvis det ikke lykkes i første omgang, kan du prøve at løfte lidt op i styret, mens du skubber cyklen ind. Når cyklen står korrekt, hører du en “click-clack”-lyd, det er lyden af ladestanderen, der låser cyklen fast. Skærmen vil fortælle dig, at turen er slut, og beregne turens pris.

Hvis en ladestation er fuld af cykler, kan du aflevere cyklen ved siden af ladestationen, uden ekstra omkostning. Vælg ”Aflevér her” på skærmens hovedmenu og derefter ”Aflevér her” i øverste højre hjørne. Hvis du er inden for en radius af 25 meter fra en ladestation, bliver du ikke pålagt ekstra gebyr. Klik på ”Fortsæt” i øverste højre hjørne og følg instruktionerne på skærmen.

BEMÆRK, at dette kun gælder ved fyldte Bycykelstationer. Hvis du afleverer Bycyklen ved siden af en Bycykelstation, selvom der er plads i stationen, koster det DKK 50 pr. cykel.

How To Aflever