CykelDK
Engelsk Dansk

Driftssituation juni 2018

Grey Keyline
13-06-2018

Bycykelsystemet er for tiden ramt af massivt hærværk, og mange Bycykelstationer og Bycykler bliver smadret. Som konsekvens har vi set os nødsagede til at lukke de hårdest belastede Bycykelstationer midlertidigt og desuden omdanne en del af de andre til ”drop-zoner”. Der vil stadig være drift på 80% af Bycykelstationerne.

Situationen er midlertidig, til vi får ombygget dockingstationerne. Vi er allerede i fuld gang, så billedet vil ændre sig fra dag til dag. Du kan løbende se en opdateret oversigt over status her.

Hvordan fungerer en ”drop-zone”?
Drop-zoner er Bycykelstationer uden (aktive) ladepunkter.

Følg "Aflever cyklen"-instruktionerne i øverste, højre hjørne af cyklens skærm for at aflevere en Bycykel i en drop-zone. Vær opmærksom på, at betalingen fortsætter, til du har logget ud på skærmen og lukket låsen på cyklens baghjul.

Log ind på skærmen som normalt, hvis du skal bruge en cykel fra en drop-zone.

Drop-zonerne bliver som udgangspunkt markeret med stribet bånd eller brædder, men hvis det er blevet fjernet, kan du tjekke Bycykelstationens status ved at holde musen over den i denne oversigt

Har du et tip?
Vi vil gerne understrege, at det er ulovligt og strafbart at udøve hærværk.

Vi arbejder tæt sammen med politiet, og de har allerede pågrebet de første skyldige, som der nu bliver rejst erstatningskrav mod.

Hvis du ligger inde med brugbare information (navne, billeder, videoer osv.), der kan føre til anholdelser af skyldige, må du meget gerne sende dem til politiet eller til Bycyklen.

Vi beklager meget, at denne situation også rammer vores brugere, men vi arbejder hårdt for at komme tilbage i fuld drift igen.