CykelDK
Engelsk Dansk

Byens Bedste Bycykler er kommet på Rejseplanen

Grey Keyline
20-06-2018

Hvis du befinder dig på Frederiksberg, i København eller i Høje Taastrup, kan du nu finde den nærmeste Bycykelstation på Rejseplanens ”Live map”. Her kan du også se, hvor mange ledige Bycykler, der er i Bycykelstationerne, og du kan klikke dig videre til bycyklen.dk, hvis du ønsker at reservere en cykel.

”Bycyklen er det fjerde ben i hovedstadens offentlige transport, og derfor har det længe været vores ønske at blive integreret i Rejseplanen. Bycyklen er primært en pendlercykel, der skal binde den kollektive trafik sammen og sikre smidig og fleksibel transport på tværs af det eksisterende offentlige transportnet, derfor giver det supergod mening, at man nu kan finde os på Rejseplanen,” siger en tilfreds formand for By- og Pendlercykel Fonden, Niels E. Bjerrum.

Også Rejseplanens direktør, Christina Hvid, er glad for den nye tilføjelse til transport- og mobilitetsporteføljen: ”Mobilitetsmarkedet er i rivende udvikling, og det samme gælder Rejseplanen. Vores ambition frem mod 2020 er at vise alle relevante transport- og mobilitetstilbud, der findes for at komme fra A til B. Derfor er Bycyklen en meget velkommen og relevant tilføjelse for vores brugere. Rejseplanen er i forvejen en af danskernes mest foretrukne apps, og det vil vi gerne vedblive at være i takt med, at danskerne får adgang til flere og flere forskellige transport- og mobilitetsformer,” siger Christina Hvid. 

Øget synlighed og tilgængelighed
Det har været et flyvende forår for de hvide svaner, der har haft en fremgang i turantal på mere end 10% i forhold til samme måneder i tidligere år. Set i det lys er det en rigtig god hjælp for brugerne, at de nu kan få et nemt overblik over tilgængelige Bycykler i Rejseplanens Live map.

Når Bycyklerne til efteråret kommer til Rødovre, vil det også være en stor hjælp for brugerne, at de nemt kan finde de nye Bycykelstationer i Rejseplanens kort.

”Rejseplanen er den fjerde mest ”uundværlige app” ifølge danskerne, og den finder dagligt mere end 1 million rejsemuligheder til sine kunder. Ved at integrere Bycyklen på live-kortet får vi udbredt kendskabet til Bycyklen hos lokale og pendlere, som er vores primære målgrupper. Det kan både hjælpe dem med at planlægge den sidste del af deres rejser og med at komme fra A til B uden at skulle bekymre sig om trængselsudfordringer og parkeringsproblemer i et trafikalt presset hovedstadsområde,” siger Niels E. Bjerrum.

Rejseplanen

For yderligere information kontakt venligst:
Niels E. Bjerrum
Formand i By- og Pendlercykel Fonden
Mobil: 3066 3837
E-mail: Niels_E_Bjerrum@br.kk.dk

eller

Tina Füssel
Administrerende direktør for By- og Pendlercykel Fonden
Mobil: 5370 2501
E-mail: tf@bycyklen.dk