CykelDK
Engelsk Dansk

Bycyklen kommer til Folkemødet

Grey Keyline
06-06-2017

Bycyklen rykker til Bornholm i anledningen af Folkemødet 2017, og giver dig mulighed for at komme nemt rundt i Nordlandet til fordelagtig pris.

De hvide svaner er state-of-the-art smart-cykler udstyret med computer, GPS og el-motor, så du altid har medvind på cykelstien – også op af de bornholmske bakker.

Der er opsat 3 Bycykelstationer (B) i Allinge og 3 drop zoner (D) i Sandvig, Sandkås og Tejn på følgende placeringer:

  • Allinge: Circle K, Søndergade og Strandvejen
  • Sandvig: Is Kalas
  • Sandkås: Sandkås Familiecamping
  • Tejn: Hotel Abildgaard

Du kan hente og aflevere Bycykler på alle ovenstående steder, og hvis du henter bycyklen.dk til din smart phone, kan du nemt se, hvor de ledige cykler befinder sig.

Opret dig allerede nu her på siden, eller direkte på Bycyklens skærm. Vi har et specielt tilbud til alle deltagere på FM17, der kan købe 300 minutters kørsel for 100 kr. Dette tilbud kan kun vælges her på siden ved at indtaste koden: ”FM2017”. Minutterne er gældende et år fra købsdato, og kan selvfølgelig også bruges efter Folkemødet.

På solskinsøen glæder man sig allerede til at modtage Bycyklerne: ”Djen tjører jo som ejn knallert,” vurderer Trawler Tom, indfødt fisker fra Allinge havn - så får man vist ikke en finere anmeldelse.

Bycyklen Paa Folkemoedet Kort 5