CykelDK
Engelsk Dansk

Returner cyklen

Du kan aflevere cyklen til hvilken som helst af vores Bycykelstationer. På cyklens skærm kan du se de nærmeste, hvis du vælger ’Aflever cykel’ i hovedmenuen. For at bruge den indbyggede navigation til at finde vej, vælger du den ønskede station fra listen, og følger instruktionerne på skærmen.

Når du afleverer cyklen, skal du sikre, at den står korrekt i ladestanderen. Hvis det ikke lykkes i første omgang, kan du prøve at løfte lidt op i styret, mens du skubber cyklen ind. Når cyklen står korrekt, hører du en klik-lyd, der bekræfter, at cyklen er låst fast. Skærmen skriver, at turen er slut, og beregner turens pris.

Hvis en Bycykelstation er fuld, kan du aflevere cyklen ved siden af ladestationen, uden ekstra omkostning. Vælg ”Aflevér her” på skærmens og derefter ”Aflevér her” i øverste højre hjørne. Hvis du er inden for en radius af 25 meter fra en ladestation, bliver du ikke pålagt ekstra gebyr. Klik på ”Fortsæt” i øverste højre hjørne og følg instruktionerne på skærmen.

BEMÆRK, at dette kun gælder ved fyldte Bycykelstationer. Hvis du afleverer Bycyklen ved siden af en Bycykelstation, selvom der er plads i stationen, koster det DKK 50 pr. cykel.

DROP-ZONER er Bycykelstationer uden ladepunkter. Følg "Aflever cyklen"-instruktionerne for at aflevere en Bycykel her. HUSK at logge ud på skærmen og LÅSE cyklen med låsen på baghjulet, inden du forlader den. 
Log ind på skærmen for at leje en cykel i en drop-zone.

How To Aflever