CykelDK
Engelsk Dansk

Sådan gør du

Guide: Sådan bruger du Bycyklerne
Det er nemt at leje og benytte elcyklerne. Hvis du vil komme så hurtigt og gnidningsfrit gennem byen som muligt, kan du se videoguiden - eller læse trin-for-trin, hvordan du gør, nedenfor. 


Sådan gør du trin-for-trin
Det er let at bruge Bycyklerne. Læs disse simple trin, der beskriver hvordan.

Saadan Goer Du Steps


Hent appen

Den er tilgængelig både i App Store og i Google Play.


Opret en konto
Først skal du oprette en konto. Opret dig i appen eller klik på linket og udfylde dine personlige informationer og betalingsoplysninger. 
Husk dit brugernavn og din pinkode, du skal bruge dem, hvis du vil logge ind på cyklernes skærm.


Find en Bycykel
Du er nu klar til at hente din Bycykel. Find en Bycykel nær dig her på siden eller i appen.


Log ind og kør
Log ind på Bycyklen med appen eller ved at indtaste dit brugernavn og din pinkode på elcyklens skærm. Du er nu klar til at starte din tur.


Kør hvorhen du vil
Du kan du nu køre lige derhen, du vil – du skal bare aflevere cyklen i en Bycykelstation efter brug. Motoren på elcyklen gør det muligt at komme hurtigt vidt omkring i en travl hverdag. Bycyklen har også en lås, der giver dig mulighed for at parkere, hvor du vil, i løbet af din tur.


Aflever Bycyklen
Når du er færdig med at cykle, kan du nemt aflevere elcyklen i en af vores mange Bycykelstationer. På elcyklens skærm kan du finde den nærmeste Bycykelstation ved at trykke på "Aflevér cykel"-knappen. 

How To Aflever


Hvis du afleverer Bycyklen i en "Drop-zone", skal du logge ud ved hjælp af "Aflevér cykel"-knappen på Bycyklens skærm eller ved at vælge "End trip" i appen. Husk at låse elcyklen med låsen på baghjulet, inden du forlader den. Betalingen fortsætter, indtil turen er afsluttet korrekt.

Læs de mest stillede spørgsmål om Bycykler på siden ”FAQ” eller se flere videoer, der kan guide dig, på vores ”YouTube”-kanal.