CykelDK
Engelsk Dansk

Sådan gør du

Guide: Sådan bruger du Bycyklerne
Det er nemt at leje og benytte elcyklerne. Hvis du vil komme så hurtigt og gnidningsfrit gennem byen som muligt, kan du se videoguiden - eller læse trin-for-trin, hvordan du gør, nedenfor. 


Sådan gør du trin-for-trin
Det er let at bruge Bycyklerne. Læs disse simple trin, der beskriver hvordan.

Saadan Goer Du Steps

 
Opret en konto
Først skal du oprette en konto. Klik på linket og udfylde dine personlige informationer og betalingsoplysninger. Du kan også oprette dig direkte på Bycyklernes skærm.
Husk dit brugernavn og din pinkode, du skal bruge dem, når du skal ud at cykle.


Hent Bycyklen
Du er nu klar til at hente din Bycykel. Find en Bycykel nær dig, og indtast dit brugernavn og din pinkode på elcyklens skærm.


Log ind og kør
Log ind på Bycyklen med de oplysninger, du har angivet. Herefter er elcyklen klar til brug.


Kør lige derhen du vil
Du kan du nu køre lige derhen, du vil – du skal bare aflevere cyklen igen efter brug. Motoren på elcyklen gør det muligt for dig at komme hurtigt vidt omkring i en travl hverdag. Bycyklen har en lås, der giver dig mulighed for at parkere, hvor du vil, i løbet af din tur.


Aflever Bycyklen

Når du er færdig med at cykle, kan du nemt aflevere elcyklen i en af vores mange Bycykelstationer. På elcyklens skærm kan du finde den nærmeste Bycykelstation ved at trykke på "Aflevér cykel"-knappen.

How To Aflever


Hvis du afleverer Bycyklen i en "Drop-zone", skal du logge ud ved hjælp af "Aflevér cykel"-knappen på Bycyklens skærm. Husk at låse elcyklen med låsen på baghjulet, inden du forlader den. Betalingen fortsætter, indtil turen er afsluttet korrekt i en Bycykelstation eller ”Drop-zone”.

Læs de mest stillede spørgsmål om Bycykler på siden ”FAQ” eller se flere videoer, der kan guide dig, på vores ”YouTube”-kanal.